Styling butikken

Styling butikken med de nyeste trender og tøffeste varer, som er med deg hele veien!

Styling Tech ble etablert i 2000...

..av Svein Erik Nordmark. Målet var å selge bilstyling og  rekvisita til gunstige priser. Etterhvert kom man i kontakt med flere store internasjonale leverandører. Dette førte til økt etterspørsel, og man så nødvendigheten med eget utsalgsted i 2003. Vi fikk leiekontrakt på de ledige lokalene i Moan Bilsenter, sentralt ved innkjøringen til Levanger sentrum. Her har vi 500kvm stortlager, dekkverksted og kontor. Utviklingen siden 2003 har vært enorm, og vi sitter i dag med import-og distrubusjonsavtaler med flere av de største leverandørene verden over. Rieger Tuning, TUX auto, AP Fahrwerke, JOM, Tuningart, Kerscher Tuning, DZ Exklusiv, Supersport pluss mange flere..

Vi selger privat og B2B!

Virksomheten har vært basert på postordresalg og salg til andre butikker helt fra starten. Du kan enten handle direkte med oss i butikken hvis du har mulighet til det eller så kan du gå inn i vår nye nettbutikk med 1000vis av produkter online 24 timer døgnet. Har du spørsmål er vi selvfølgelig meget behjelpelig med å besvare dine spørsmål på mail og telefon.

Fikk levert 4 piggdekk på felg, balansert og med bolter mm, til meget fordelaktig pris. Har prøvekjørt på is, snø og asfalt, og er meget godt fornøyd. Utmerket service.
Anmeldelse fra Google Reviews
5 stjerner